Снимки фейсбук, Владимир МанолковБившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор

...
Снимки фейсбук, Владимир МанолковБившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор
Коментари Харесай

Владо Манолков прави четвърти камп за млади вратари

Снимки фейсбук, Владимир Манолков

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и сегашен треньор на вратари на най-голямата вратарска школа - Владимир Манолков, разгласи във Facebook, че започва набиране на участници за 4-ти зимен камп за млади вратари в Сандански през декември.

Владимир Манолков е с дълготраен професионален опит като вратар, с дълготраен опит като треньор на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на европейско равнище.



През 2019 година взе присъединяване в извънредно влиятелния треньорски семинар Goalkeeping Conference в Загреб с присъединяване на 50 лектори от целия свят, измежду тях имена на много митове на вратарския пост - Оливер Кан, Петер Шмайхел, Стипе Плеткоса, Жозе Самбаде, Кристоф Лолишон от Челси и доста други.

Ето детайлностите от него: Уважаеми почитатели на страницата Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, с огромна горделивост и неспокойствие Ви разгласявам, че акцията по набиране на участници за 4-ти зимен вратарски лагер започва от през днешния ден! Преди да научите детайлности, бих желал да споделя с вас следното: Когато бях 8- годишен и забавните филми бяха главно на видеокасети, гледах кино лентата: “Онасис - Най-богатия човек в света ”. Във кино лентата бащата на бъдещия корабен магнат не спираше да дава препоръки на сина си по какъв начин да успее в живота и един от тези скъпи препоръки помня и до през днешния ден: ”Винаги носи тефтерче и записвай за всекиго по нещо, с цел да знаеш, когато го срещнеш идващия път, какъв брой време да му отделиш. ” Тефтерче не си купих, мисля, че съумявам с всеки минал ден да оценявам от ден на ден моето персонално време, само че едно нещо зная сигурно: Времето което давам на вратарите в тези лагери ме прави същински благополучен и не желая да свършва в никакъв случай! Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School кани стимулирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат присъединяване в единственото профилирано образование за вратари в България, а точно: 4-th Winter ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2022. Дата на осъществяване на 4 -ти зимен лагер за вратари е от 06.12. до 11.12. 2022г. в гр.Сандански, хотел Панорама. Всеки наш вратарски лагер ще съдържа нови и нови тренировки, видео и теоретични познания, завладяващи моменти и запаметяващи прекарвания, както и посетител треньори и мениджъри от страната и чужбина. Планът е да се организира два пъти в годината във формат на летен и зимен подготвителен лагер. Вратарите ще бъдат разграничени на групи въз основа на възрастта. ART GOALKEEPER TRAINING CAMP е подобаващ за всички вратари, които желаят да развият своите умения и да получат по-добро схващане на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за присъединяване да са придобили положителни съществени умения, подобаващи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене.



По време на програмата ще работим с другите етапи на играта, според методология, основана на техника, позициониране, взимане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: ловене и изтребване на топката, блокове, удари, 1 против 1, реакция и други. Правилното място и време да станат по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи. Всички участници в края на вратарския камп ще получат документ и статуетка за сполучливо показване, като най-добре представилите се вратари ще завоюват и специфична премия статуетка “Вратар на лагера ”, както и фотография в албум “Стена на славата ” в страницата на уредника: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР